611 wyś.

Hotel Jester

Wrocław

ul. Kowalska 63

http://hotel-jester.com

Sale weselne Organizujemy w naszym hotelu przyjęcia weselne. Nasz personel dokładnie zapozna Państwa z zasadami organizacji przyjęcia zaprezentuje salę oraz pokaże Państwu zdjęcia dekoracji weselnych. Szef kuchni żeby ułatwić Państwu podjęcie decyzji dotyczących wyboru potraw przygotował różne warianty menu weselnego w różnych cenach w zależności od Państwa oczekiwań. Propozycje menu zaczynają się od 150 zł od osoby (odpłatność za dzieci do lat sześciu wynosi 50% wartości menu; orkiestra i fotograf 100% ceny menu). W cenie menu wliczony jest koszt wynajmu sali. Szef kuchni może specjalnie skomponować menu w zależności od Państwa upodobań. Napoje alkoholowe (bez piwa) soki, owoce oraz ciasta mogą Państwo zakupić we własnym zakresie albo zlecić nam zakup. Hotel zapewnia pomieszczenie do prawidłowego przechowania tych produktów. Kawa oraz herbata jest wliczona w cenę menu. Pozostałe z przyjęcia jedzenie i napoje są do dyspozycji i odbioru przez Państwa bądź będą wykorzystane do urządzenia poprawin. Istnieje możliwość organizacji poprawin w cenie połowy stawki menu za osobę lecz nie mniej niż 50 zł/os. Poprawiny organizujemy do godziny 21:00 zaś uroczystość weselna trwa nie dłużej niż do godziny 04:00 rano. Apartament dla nowożeńców – gratis, jeżeli koszt wesela przekracza 4.000 zł. Pokoje dla gości weselnych pokoje ze zniżką. Hotel wykonuje dekoracje weselne zgodne z naszym projektem przedstawionym Państwu lub według Państwa wskazówek. Wykonanie dekoracji weselnej pozostaje wyłącznie w zakresie obsługi hotelowej. Rezerwacja terminu wesela zobowiązuje od momentu podpisania wstępnej umowy oraz uiszczeniu zadatku w wysokości tysiąca złotych. Nie później niż 2 tygodnie przed weselem podają Państwo dokładną liczbę gości, wybrane menu, liczbę osób chcących skorzystać z noclegu, termin rozpoczęcia uroczystości oraz wpłacają pozostałą kwotę. Jako dodatkowe atrakcje kulinarne polecamy, które mogą uświetnić przyjęcie polecamy: prosie pieczone faszerowane kaszą gryczaną z grzybami, udziec pieczony na „”sposób myśliwski””, sandacz faszerowany, kociołek staropolskich przysmaków, Zapytajcie o wolne terminy w 2010/2011 roku Najlepsze życzenia na nowej drodze życia dla Młodej Pary składają kierownictwo i pracownicy hotelu „”Jester”” Catering Przedstawiamy Państwu nasze przykładowe menu: Przywitanie: Chleb z solą Lampka wina musującego Przystawka: Galantyna Frutti- di- Mare z sosem krewetkowym na chrupiącej sałacie Obiad: Rosół z gęsi z kuleczkami Wachlarz z kaczych piersi Steki z polędwicy nowozelandzkiej w sosie winogronowo- serowym Rolada z Soli faszerowana łososiem w algach Nori z sosem kaparowym Lane kluseczki szpinakowe Młode ziemniaczki z masłem ziołowym Dziki ryż mieszany Grillowana cukinia z boczkiem i ziołami Warzywa gotowane na parze z masłem Cafe de Paris Sałatka ze Świerzych warzyw z sosem Vinegret`e Przekąski zimne: Rostbeff pieczony na różowo Pieczeń z karku wieprzowego w czosnkowej otoczce Schab z dzika nacierany ziołami Rolada z indyka faszerowana skarbami lasu Galantyna z pulardy z zielonym pieprzem Terine z diabła morskiego faszerowane scampi Saszetki z łososia z musem bazyliowym Ciasteczka francuskie z kremem szpinakowym Szaszłyczki Black- Tiger`s z pomidorkami koktajlowymi Pasztet z zająca z borówkami Deski wykwintnych serów z bakaliami Sałatka dworska z nutą chrzanową Sałatka wiosenna z wędzonym węgorzem Przekąski ciepłe Sandacz faszerowany łososiem norweskim podany na białych szparagach w sosie holenderskim Pieczony udziec marynowany w liściach Dębu i miodzie pitnym Dodatkowo polecamy: Prosie pieczone faszerowane kaszą gryczaną z grzybami Udziec pieczony na „”sposób myśliwski”” Stół staropolski: Biała kiełbasa pachnąca majerankiem, Szynka pieczona Swojska kiełbasa wędzona Pasztet wiejski, Baleron z peklowanym jałowcem, Wiejski boczek, Zwisająca spod strzechy kiełbasa Krupnioki z dodatkiem wątróbki Cwaniak wiejski Wyborny smalec z ogórkiem Chleb wiejski- okrągłe bochenki Opis obiektu Zapraszamy do Hotelu Jester , położonego nieopodal centrum handlowego „”Korona””. Dysponujemy przytulnymi pokojami 1, 2 i 3 – osobowymi, oraz apartamentem (łącznie 64 miejsca). Pokoje wyposażone są w łazienki, TV-sat, radio, telefon, podłączenie do internetu. W cenę noclegu wliczone jest śniadanie. Do dyspozycji gości parking monitorowany. Organizujemy przyjęcia okolicznościowe (w tym wesela), bankiety, konferencje, szkolenia. Ponadto nasi goście mogą skorzystać z restauracji hotelowej oferującej wyśmienite dania lub drink baru a wolne chwile w ciepłe dni spędzić w ogrodzie piwnym, racząc się specjałami z grilla lub ogniska. Fachowa i miła obsługa, komfortowe warunki pobytu powodują, że jesteśmy w stanie spełnić oczekiwania naszych gości. W przypadku grup zorganizowanych oferujemy Państwu możliwość negocjacji cen w zależności od sezonu oraz liczebności grupy. Dla klientów biznesowych oraz kluczowych posiadamy ceny specjalne. Zapraszamy do współpracy Zarząd i pracownicy hotelu Jester Opis pokoi

This entry was posted in Wrocław. Bookmark the permalink.

Wesela Wrocław

wesela

Zachęcamy do dodania nas do Waszych Partnerów
Oto gotowy kod html do wklejenia na waszą stronę.

Dodaj komentarz