Restauracja Trzej Kucharze

Brak ocen

ul. Forteczna 22, Kraków, Małopolskie,

Restauracja Trzej Kucharze - Informacje

Liczba gości 250 zł / os

Restauracja Trzej Kucharze

Restauracja Trzej Kucharze w hotelu Kontrast ma doskonałe warunki do zorganizowania stylowego i romantycznego przyjęcia weselnego od 60 do 110 osób.

 

Zajmiemy się wszystkim kompleksowo, rozpoczynając od opracowania szczegółowego planu całej imprezy, poprzez ustalenie menu, wybór zespołu lub DJ-a, umówienie fotografów i operatorów kamer, a kończąc na szczegółach takich jak wybór tortu weselnego, czy ustalenie miejsc dla gości.

 W Trzech Kucharzach istnieje również możliwość organizacji ślubu w oranżerii. Zapewniamy miejsce do udzielenia ślubu przez urzędnika stanu cywilnego. W ostatnich latach ta forma uroczystości ma coraz większe grono zwolenników. Ślub w oranżerii jest znacznie bardziej efektowny niż w surowym wnętrzu Urzędu Stanu Cywilnego.
Coraz więcej Młodych Par pragnie niepowtarzalnej uroczystości w wyjątkowym otoczeniu zieleni w pięknym ogrodzie w romantycznej atmosferze. Takie marzenia również spełniamy.

Jednakże pragniemy poinformować, iż Młoda Para samodzielnie dokonuje wszelkich formalności w Urzędzie Stanu Cywilnego w celu uzyskania zgody na organizację ślubu poza urzędem.

W cenie każdego menu weselnego:

* Ceremoniał powitania Nowożeńców chlebem i solą oraz lampką wina musującego.
* Lampka wina musującego dla wszystkich Gości w czasie ceremonii powitalnej.
* Gorące posiłki, w tym uroczysty obiad rozpoczynający się od przystawki, a kończący na deserze.
* Płyta zimnych mięs, wędlin, ryb, serów, sałatek, sosów, pieczywa - uzupełniana podczas trwania uroczystości.
* Napoje zimne i gorące bez limitu

Ponadto oferujemy Państwu:

* Patery z ciastami lub łączone z owocami
* Tort ze sztucznymi ogniami

Poza tym gwarantujemy uczestnikom przyjęcia:

* Sale klimatyzowane 
* Bezpłatny parking dla Wszystkich Gości weselnych
* Subtelne dekoracje sal

Istnieje również możliwość skorzystania z pokoi hotelowych w atrakcyjnych cenach

 

 

***
Menu serwowane
Menu w formie bufetu
Obsługę kelnerską
Napoje zimne i gorące bez limitu

***

Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Powitalne wino musujące dla wszystkich Gości

***

Klimatyzowane sale
Bezpłatny parking

 

 

Oferta Przyjęcia Weselnego

Cena zestawu: już od  250 zł

 Nasze menu weselne: http://www.trzejkucharze.com/p...

Przykładowe menu serwowane:

PRZYSTAWKA:
Plastry galantyny francuskiej z wątróbką gęsią na sosie z czarnej porzeczki lub
Marynowany śledź w occie i kolorowym pieprzu w formie tatara z piklami lub
Pierś z indyka w zalewie z wina czerwonego z sosem chrzanowym

ZUPA:
Bulion z gęsi z ręcznie lepionymi kołdunami lub
Krem z białych warzyw z palonymi migdałami lub
Krem dyniowy z pikantną oliwą i prażonymi pestkami dyni

DANIE GŁÓWNE:
Filet z kurczaka w papilocie z boczku wędzonego i sosu porowego, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
Marynowana polędwiczka wieprzowa w miodowej wódce w sosie kurkowym,
surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
Marynowany antrykot w rozmarynie, soli morskiej, gorczycy
na sosie serowym, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina

DODATKI (jeden do wyboru):
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, cząstki ziemniaków opiekane, frytki, kasza gryczana z warzywami, ryż

DESER:
Nugat lodowy z bakaliami lub
Mus malinowy lub
Gruszka na sosie angielskim z gałką lodów waniliowych

PRZEKĄSKI WYSTAWIONE PO SERWOWANEJ KOLACJI
NA STOŁY LUB W FORMIE BUFETU:
Indyk faszerowany borowikami i serem pleśniowym,
schab faszerowany śliwkami i morelą,
karkówka marynowana w soli morskiej i jałowcu,
galantyna z wątróbką i boczkiem,
pasztet domowy z kminkiem,
pieczone udka z kurczaka faszerowane mięsem i grzybami,
wędliny (3 rodzaje),
sery żółte i pleśniowe,
różyczki z łososia wędzonego z cytryną,
śledź marynowany w oleju i w śmietanie,
jajka faszerowane z musem z tuńczyka,
tymbaliki wielosmakowe

SAŁATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z kurczaka z brokułami

DODATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:
Sos tatarski
Sos chrzanowy
Sos andaluzyjski
Marynaty: pieczarki, ogórki, papryka

DESERY I CIASTA NA PATERACH
Owoce sezonowe
Rolada owocowa
Rolada czekoladowa
Ciasto tortowe z owocami
Ciasto piernikowe z kremem
Sernik
Ptasie mleczko
Placek czeski
Kruche ciasteczka: kocie oczka
Ciasto gruszkowe
Szarlotka

DANIA CIEPŁE SERWOWANE NA STOŁY:
I  Danie Gorące:
Schab po cygańsku z ciemnym sosem i kaszą gryczaną
podany z kolorową kapustą pekińską
II  Danie Gorące (1 do wyboru )
Bogracz drobiowo wieprzowy z kluseczkami lub
Blankiet drobiowy
SŁODKA ATRAKCJA ( około północy)
Tort weselny z zimnymi ogniami serwowany na Sali
III Danie Gorące
Żurek po krakowsku z białą kiełbasą i jajkiem

Woda mineralna; napoje zimne: Pepsi, 7up; soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, oraz kawa i herbata

 

 

Ponadto chcemy Państwu zaproponować szereg dodatkowych propozycji i atrakcji…

 

Paczki z ciastami dla gości weselnych – 24 zł / paczka.

DANIA SERWOWANE PRZEZ KUCHARZY NA SALI:
Faszerowany prosiak – z kaszą  - 1400 zł dla ok. 60 os.
Indyk nadziewany w papilotach – 380 zł dla ok. 25 os.
Udziec wieprzowy z kością – 450 zł dla ok. 35 os.
Dzik marynowany pieczony na ogniu serwowany z ziemniakami w folii – 2000 zł dla ok.60 os.

 

 

Oferujemy pomoc w organizacji przyjęcia, dobór dań, alkoholi, dekoracji
oraz spraw związanych z Państwa przyjęciem…

 

Czekamy na Państwa pytania:
Jolanta Biela – Kalinowska
tel. 0 692 406 455
restauracja@trzejkucharze.com

 

 

Udogodnienia:

Okrągłe stoły
Parking
Catering

Restauracja Trzej Kucharze lokalizacja:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Stworzone przez SEMhub.pl
envelopeusersphone-handsetselectchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram